Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Manifesto L´Elixir - EDP

Mély és szenvedélyes parfüm Yves Saint Laurent Manifesto L´Elixir egy igazi alkímia. Édes vanília, friss citrus ízű, finom aroma por és könnyű virágos jegyzetek egy csodálatos parfüm feltárva a belső… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Mély és szenvedélyes parfüm Yves Saint Laurent Manifesto L´Elixir egy igazi alkímia. Édes vanília, friss citrus ízű, finom aroma por és könnyű virágos jegyzetek egy csodálatos parfüm feltárva a belső hozzáállás a nők. L´Elixir Kiáltvány szemét megnyitja szeptember sokkok és kiderül az élet fejjel lefelé.

Összetétel

fej

mandarin, bergamot

szív

napraforgó, jázmin, tubarózsa

Alapillat

vanília, ambroxán, kasmír fa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc