Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rólunk

„Frissen szerelmesnek lenni!” Ez a válasz arra a kérdésre, hogy milyen érzést szeretne újra és újra átélni, megtapasztalni. Ez az a pillanat, amikor meglátja, egy pillanatra eláll a lélegzete és egy ideig nem hall mást csak a saját szívdobogását. Ez az a pillanat, amikor először megérinti, amikor először rámosolyog, amikor először öleli át. Ez az a pillanat, amely csak Önről és az új szerelméről szól. Úgy gondolja, hogy ezt az érzést már soha többé nem fogja megtapasztalni? Tévedés! Nálunk minden nap szerelembe eshet. Mivel a „Fashion is a passion!“

Beleszeret egy új kézitáskába,

amelyet barátnői irigyelni fognak, és amelyben elrejtheti az apró titkait is.

Beleszeret az új cipellőbe,

amely egész napos kényelmet biztosít lábainak, vagy amelynek segítségével pótolni tudja a megálmodott magassághoz hiányzó centimétereket.

Beleszeret egy ékszerbe és egy órába,

amelyek különlegessé varázsolják megjelenését.

Beleszeret egy szempillaspirálba,

melynek segítségével egy pillanat alatt lenyűgözően szexi, Marilyn Monroe stílusú lesz pillantása.

Beleszeret egy parfümbe,

amelynek illata minden alkalommal emlékeztetni fogja élete legszebb pillanataira.


Szerelemmel kezdődött, majd megszületett a Vivantis

2001-től, amikor megszületett egy kis ötlet, mára már egy hatalmas vállalkozás alakult ki. A „nappalis” webshopból megszületett egy kis-nagy méretű vállalat, amely 6-féle specifikus internetes kereskedelmi egységet foglal magába: az egészség, a szépség, a parfümök, az ékszerek, az órák és a divat világából. Immár 14 éve örülhetünk annak, hogy a legjobbak közé tartozunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vevőink egyre gyakrabban térjenek vissza hozzánk. De még mindig úgy éreztük, hogy ez nem elég, és hogy még ennél többet is tehetünk a vásárlóink érdekében.

És így született meg a VIVANTIS.CZ. Egy hely, ahol megtalál mindent, amit szeret, és amire szüksége van. Mindent, ami Önt és szeretteit nap mint nap, vagy akár egy különleges alkalom adtán boldoggá teszi. Kézitáskától a parfümig, szempillaspiráltól a fülbevalóig – nálunk mindent megtalál.

Szerezzen be mindent egyetlen vásárlás alkalmával, és egy postaköltségen.

Az elsők akarunk lenni, azt szeretnénk, ha nálunk mindig jól érezné magát, és ahol mindig megtalálja azt, amit keres.

Szeretettel az Ön Vivantis-a