Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Uriage nappali krém

A francia kozmetikai márka Uriage 1992-ben alakult, és bőr-, test- és napvédő termékeket kínál minden bőrtípusra. A termékek fő összetevője az Uriage forrásból származó termálvíz, amely a francia Alpokból származik és 80 méter mélységből húzódik. 2001-ben a márka elnyerte a Dermatology Lab státuszát, és ma már a dermális kozmetikumok egyik vezető márkája.

 

Uriage a legszigorúbb gyógyszerszabványoknak megfelelően alakítottuk ki. Hipoallergének, nem komédiásak, parabéneket nem tartalmaznak, és csak minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak, így a legérzékenyebb bőr szükségleteit is kielégítik.

Kiválasztott szűrők:
Uriage×
Nappali krém×

+-Szűrő eltávolítása

8 termék

Rendezés szerint:

Fel