Ajándékutalványok

Mire érvényes az utalványom?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Szeretnél biztos lenni abban, hogy a megfelelő ajándékot választod? Tétovázol, hogy milyen parfümöt szeretne az életed nője? Nem tudod, milyen órának örülne kedvesed? Fogadj egy ajándékutalványra! Az utalvánnyal nem csak egy értékes papírdarabot ajándékozol.Hanem szeretteidnek lehetőséget adsz arra is, hogy olyan ajándékot válasszanak, amely igazán örömet okoz nekik. Csak ők tudják, hogy mit akarnak valójában.

Ajándékutalványok

Ajándék utalvány típusa

Elektronikus ajándékutalványok

  • AZ ELEKTRONIKUS UTALVÁNY NEM VÁSÁROLHATÓ MEG MÁS ÁRUKKAL EGYÜTT
  • A megrendelés elküldése után az Ön e-mail címére érkeznek meg.
  • Nem kell várni semmire. Kinyomtathatod és azonnal elajándékozhatod őket.
  • Az utalvány a fizetés beérkezésétől számított 1 órán belül aktív lesz.
  • A fizetés beérkezésétől számított 1 évig érvényes.

Mit érdemes tudnia?

Az utalvány csak egy vásárlásra váltható be, részenként nem. Egy vásárlás során több utalvány (max. 10) is felhasználható, amelyek értéke összeadódik. A megvásárolt utalványok készpénzre nem válthatók be. Ezért ajánljuk a teljes összeget felhasználni, mert a kiválasztott termék ára és az utalvány összege közötti esetleges különbséget nem térítjük vissza. Jobb tehát egy valamivel drágább terméket választani és a különbséget kifizetni, így nem vész el az utalvány értéke. Az utalvány a megvásárlástól számított 1 évig érvényes.

Ajándékutalványok vállalati ügyfelek számára

Ajándékutalványt ajándékozhat alkalmazottainak vagy partnereinek. A juttatásokkal kapcsolatos további információkért a vállalati ügyfeleknek szóló juttatásokra vonatkozó feltételek és kedvezmények állnak rendelkezésükre.