Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ajándékozzon lehetőséget, hogy kiválaszthassa magának azt, amit igazán szeretne.

Dárkový poukaz

Nem tudja a megfelelő méretet? Nem biztos abban, hogy melyik parfüm az ő kedvence, vagy milyen órát választana? Akkor az ajándékutalvány a megfelelő választás.

Az utalvánnyal nemcsak egy értékes papírdarabot ajándékozhat, hanem nagyszerű élményt nyújthat szeretteinek a megfelelő ajándék kiválasztásakor, amely garantáltan örömet okoz. Hiszen csak ők tudják a legjobban, hogy mire vágynak igazán.

Elektronikus ajándékutalványok

  • A megrendelés elküldése után közvetlenül megkapja az e-mailben.
  • Nem kell várnia semmire, azonnal kinyomtathatja és ajándékozhatja.
  • Az utalvány a fizetés jóváírása után 24 órán belül érvényes lesz, így elég ideje lesz szerettének a megfelelő ajándék kiválasztására.
  • A fizetés jóváírásától számított 1 évig érvényes.
     Szeretnék többet tudni >>

Az ajándékutalványok felhasználhatók a Vivantis.hu online webáruházbanA megvásárolt utalvány készpénzre nem váltható. Javasoljuk az utalvány teljes értékének felhasználását, mivel a kiválasztott termék árának és az utalvány árának különbsége elvész. Amennyiben az utalvány értéke nem elegendő, akkor a fennmaradó összeget egy fizetési mód kiválasztásával tudja megfizetni, így felhasználja az utalvány teljes értékét.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc