Ajándékutalványok

Ajándékozzon szeretteinek egy lehetőséget a számukra tökéletes ajándék kiválasztására.

Nem tudja a megfelelő méretet? Nem biztos abban, hogy kedvesének melyik parfüm a kedvence, vagy hogy milyen órát választana? Akkor az ajándékutalvány a megfelelő választás!
Az utalvány nem csak egy papírdarab, hanem nagyszerű élményt nyújthat vele szeretteinek, akik így a legjobb ajándékot választhatják ki. lyen módon garantáltan örömet okoz. Hiszen csak ők tudják a leginkább, hogy mire vágynak igazán!

Elektronikus ajándékutalványok

  • A megrendelés elküldése után közvetlenül megkapja az e-mailben.
  • Nem kell várnia semmire, azonnal kinyomtathatja és ajándékozhatja.
  • Az utalvány a fizetés jóváírása után 1 órán belül érvényes lesz, így elég ideje lesz szerettének a megfelelő ajándék kiválasztására.
  • A fizetés jóváírásától számított 1 évig érvényes.

Az ajándékutalványok felhasználhatók a Vivantis.hu webáruházban

Mit érdemes tudnia

Ha ajándékutalványainkat elektronikus formában szeretné felhasználni, járjon el ugyanúgy, mint a kedvezménykuponok esetében. Az utalvány kódját elég a kosárban a "Van kedvezménykuponom" mezőbe írni és a "Érvényesíteni" gombra kattintani. Így teljes vásárlásának értéke a megadott kupon értékével csökken. A megrendelés értéke a kedvezmények felhasználása után nem lehet negatív szám. Az utalvány érvényessége 12 hónap.
A megvásárolt utalványok nem válthatók újból pénzre. Ezért ajánljuk a teljes összeget felhasználni, mert a kiválasztott termék ára és az utalvány összege közötti esetleges különbséget nem térítjük vissza. Jobb tehát egy valamivel drágább terméket választani és a különbséget kifizetni, így nem vész el az utalvány értéke.