Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Viva Italia: Az olasz divat

A szépség az egyszerűségben rejlik – ez a mondás a divat világában is helytálló, az olasz divatban pedig kétszeresen is. Egyszerű, időtlen darabok, amelyek minőségét szívesen megfizeti, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy több szezont is kibírnak, ezeket a darabokat mindig örömmel fogja viselni.

Pallazo – stílusos, magasított derekú, bő szárú nadrág

 

Szoknya, vagy nadrág? Első pillantásra nem lehet eldönteni. Ha jobban megnézzük, akkor látjuk, hogy egy nagyon kényelmes, érdekes szabású nadrág, amely a magasabb hölgyeknek illik igazán. Magassarkú cipővel kombinálva, pedig hihetetlenül hosszú lábakat eredményez. A piros szín feldobja az összeállítást, a kalap pedig tökéletessé varázsolja a megjelenést.

Báj és elegancia, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni – a ruha kihangsúlyozza a nőiességet


A ruhák minimalista stílusban készültek, ugyanakkor az aszimmetrikus hosszúságuk magára vonzza a tekintetet. A Carla Ferreri márkájú, bőrből készült kézitáskát senki sem tud figyelmen kívül hagyni. A magassarkú cipellők kopogása öntudatos és szexi megjelenést kölcsönöz viselőjének. A tökéletes kinézethez már csak egy finom ékszer és egy arany karóra szükségeltetik.

Olaszország illata és színei

 

Az olasz stílust a jellegzetes, intenzív illatok jelképezik, melyeket az olasz hölgyek és férfiak tökéletesen tudnak viselni. A stílusos öltözék és a megfelelő parfüm kombinációja tökéletes alapot képez. Mindössze a számtalan olasz illat közül a megfelelőt kell kiválasztani.

Ha a sminkről van szó, akkor az olasz hölgyeknek nagy előnye van. Bőrük természetes árnyalata, olyan, mint amelyet nap, mint nap a napsugár kényeztet. A klasszikus sminket részesítik előnyben - szempillaspirál, szemceruza, könnyű alapozó és púder. Hogy ajkai hangsúlyos, vagy gyengéd árnyalatú legyen, azt az olasz hölgyek mindig az adott pillanatban, a hangulatuknak megfelelően döntik el.

 

Miben rejlik az olasz férfidivat varázsa?

 

A részletek és a minőségi darabok értékelésének képessége. Az olaszoknál a bőrcipő, a kézitáska és az ékszer minden nap napirendi ponton van. Ruhatáruk egyszerű darabokból tevődik össze, amelyek a legapróbb részletekig illenek egymáshoz. Stílusuk összetéveszthetetlen és egyedi. :-)

Ha az olasz inspirációnk elnyerte tetszését, osztja meg barátaival is a közösségi oldalakon.