Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Viva Italia: Az olasz divat

A szépség az egyszerűségben rejlik – ez a mondás a divat világában is helytálló, az olasz divatban pedig kétszeresen is. Egyszerű, időtlen darabok, amelyek minőségét szívesen megfizeti, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy több szezont is kibírnak, ezeket a darabokat mindig örömmel fogja viselni.

Pallazo – stílusos, magasított derekú, bő szárú nadrág

 

Szoknya, vagy nadrág? Első pillantásra nem lehet eldönteni. Ha jobban megnézzük, akkor látjuk, hogy egy nagyon kényelmes, érdekes szabású nadrág, amely a magasabb hölgyeknek illik igazán. Magassarkú cipővel kombinálva, pedig hihetetlenül hosszú lábakat eredményez. A piros szín feldobja az összeállítást, a kalap pedig tökéletessé varázsolja a megjelenést.

Az olasz divat nem fél kísérletezni – 2 az 1-ben megjelenés


Elég, ha egy apró részletet változtat meg, mint például a frizura, a kézitáska, vagy ha a magassarkút egy vászoncipőre cseréli, amelyet egy bokavédővel egészít ki. És az elegáns megjelenés máris egy laza stílusú kinézetté alakul. Az olasz divat ugyanis nem fél kísérletezni.

Az olasz kézitáskák varázsa

Báj és elegancia, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni – a ruha kihangsúlyozza a nőiességet


A ruhák minimalista stílusban készültek, ugyanakkor az aszimmetrikus hosszúságuk magára vonzza a tekintetet. A Carla Ferreri márkájú, bőrből készült kézitáskát senki sem tud figyelmen kívül hagyni. A magassarkú cipellők kopogása öntudatos és szexi megjelenést kölcsönöz viselőjének. A tökéletes kinézethez már csak egy finom ékszer és egy arany karóra szükségeltetik.

Olaszország illata és színei

 

Az olasz stílust a jellegzetes, intenzív illatok jelképezik, melyeket az olasz hölgyek és férfiak tökéletesen tudnak viselni. A stílusos öltözék és a megfelelő parfüm kombinációja tökéletes alapot képez. Mindössze a számtalan olasz illat közül a megfelelőt kell kiválasztani.

Ha a sminkről van szó, akkor az olasz hölgyeknek nagy előnye van. Bőrük természetes árnyalata, olyan, mint amelyet nap, mint nap a napsugár kényeztet. A klasszikus sminket részesítik előnyben - szempillaspirál, szemceruza, könnyű alapozó és púder. Hogy ajkai hangsúlyos, vagy gyengéd árnyalatú legyen, azt az olasz hölgyek mindig az adott pillanatban, a hangulatuknak megfelelően döntik el.

 

Miben rejlik az olasz férfidivat varázsa?

 

A részletek és a minőségi darabok értékelésének képessége. Az olaszoknál a bőrcipő, a kézitáska és az ékszer minden nap napirendi ponton van. Ruhatáruk egyszerű darabokból tevődik össze, amelyek a legapróbb részletekig illenek egymáshoz. Stílusuk összetéveszthetetlen és egyedi. :-)

Ha az olasz inspirációnk elnyerte tetszését, osztja meg barátaival is a közösségi oldalakon.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc