Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Olyan bársonyosan puha bőrre vágyni, mint azt hollywoodi hírességektől ismerjük a legromantikusabb jelenetekben, teljesen normális... Egy hétköznapinak tűnő részlet, például a sima lábak, meghatározóak lehetnek egy adott pillanatban. És mit tegyünk, ha közeleg a rövid szoknyák és felfedett lábak időszaka?

A klasszikus borotváknak leáldozott, ugyanis több kárt tudnak okozni, mint hasznot hozni, és a végeredmény is minden, csak nem álomszép. Sokkal kíméletesebb, egyúttal hatékonyabb megoldás a viaszos szőrtelenítés, a viaszcsíkok vagy a cukorpaszta használata, ill. a szőrtelenítő krém. Ezen módszerek ugyanis a szőrt a bőr alatti részével együtt távolítja el, amellyel maximumra hosszabbítható a két szőrtelenítés közötti idő. Ráaádsul még meg sem vágod magad közben... 

 

A cukorpasztás vagy viaszos szőrtelenítés otthoni körülmények között elég macerás. Megtanulni a viaszt speciális edény nélkül a megfelelő hőmérsékletre melegíteni, vagy a megfelelő fogást megtalálni a csík lehúzásakor (mindig a szőr növekedésével ellentétes irányba) egy ideig eltart, de amint összeszoksz a kedvenc termékeddel, pillanatok alatt kész leszel. :-)

De te mégis a klasszikusokért rajongsz, és a fent említett szőrtelenítési módszerek nem vonzanak? Akkor a klasszikus borotvát cseréld a hatékony villanyborotvára. Már rég nem igaz, hogy a villanyborotva csak a férfiak kiváltsága a borosta kordában tartására.

 

A női villanyborotvákat úgy tervezték, hogy biztonságosan szőrtelenítsék nem csak a lábat, de a hónaljat és a bikinivonal alatti részt és tökéletesen alkalmazkodjanak a finom és érzékeny bőrhöz. A magasabb beszerzési ár ellenére is a befektetés végül nem csak pénzben térül meg, de környezetvédelmi szempontból is. Az egyszer használatos borotvák nem a jövő megoldása…

A tökéletesen sima láb elérésének egyik leginkább garantált módszere természetesen az elektromos epilálókészülékkel való epilálás. Míg borotváláskor csak a szőr látható részét távolítjuk el, az epilálás azt gyökerestül likvidálja. Nem fogunk tévedésbe ejteni, egyúttal ez az egyik legfájdalmasabb módszer is, ráadásul eleinte nem is annyira egyszerű. De amint rájössz a csínjára, már megy automatikusan.

 

TIPP: Epilálás előtt vegyél egy forró zuhanyt vagy forró fürdőt, hámlassz, és utána kezdj el epilálni a szőr növekedésével ellentétes irányba. Eleinte csökkentett sebességre kapcsolj és számolj azzal, hogy az epilálás utáni első pár órában enyhén bepirosodhat a bőröd. Ugyanis minden további epilálás egyre tökéletesebb és tökéletesebb eredményt fog hozni, a bőröd és te is hozzászoksz, valamint fokozatosan lassul az új szőrszálak növekedése. Csak ki kell bírni.

 

Az utóbbi években berobbant az IPL, azaz a tartós szőrtelenítő módszer. Ez egy villogó fény, amely felmelegíti a szőrtüszőket, ennek köszönhetően teljesen elpusztítja a szőr gyökerét. Azon a helyen már új szőrnek nem kéne nőnie. Ha ügyesen kezeled az IPL tartós szőrtelenítőt, nem fogod tudni abbahagyni a dicséretét, a magasabb beszerzési ár ellenére sem.

 

Az IPL szőrtelenítőt ugyanis nem használhatja bárki. Azoknak fejlesztették ki, akik világos bőrűek, szőrszálaik pedig sötétek. Ősz, vörös vagy szőke szőrszálra nem hat. Egyúttal az IPL-re ellenjavallatok is vannak, kismamáknak, pajzsmirigy-, valamint szívbetegeknek kerülniük kell a használatát. Ezért IPL szőrtelenítő vásárlása előtt konzultálj a kezelőorvosoddal és gondold meg, hogy ez a módszer megfelel-e a Számodra.

A borotvától a mai modern villanyborotvákig a férfi borotválkozás igen hosszú út vezet. Mindenki maga választhatja meg, hogy saját magának melyik módszer felel meg leginkább. A választás előtt jó tudni, hogy milyen hatást szeretnénk, hogy a végeredmény kiváltson. Amennyiben a tökéletesen sima bőr a cél, a borotva egy garantált és gyors mód.

 

Vannak olyan villanyborotvák, amelyek olyan sima borotválást biztosítanak, mint a klasszikus borotva, de az esetleges sérülések nélkül. A borotvától eltérően a borotvafej sokkal tovább marad pokolian éles. A szexi borosta eléréséhez pedig szakállvágó vagy állványos villanyborotva után kell nyúlni. Végül ne feledkezz meg az elengedhetetlen borotválkozás utáni kozmetikai termékekről.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc