Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Borotvabetét Wilkinson Intuition Naturals Sensitive 3 db

Márka: Wilkinson Sword
A megfelelő és kíméletes borotválkozáshoz megérkezett a Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care borotvabetét szappannal. Mozgatható fejjel, 4 pengével, hidratáló, hipoallergén tej veszi körül, amely… Leírás és paraméterek

Leírás

A megfelelő és kíméletes borotválkozáshoz megérkezett a Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care borotvabetét szappannal. Mozgatható fejjel, 4 pengével, hidratáló, hipoallergén tej veszi körül, amely 100% természetes aloe vera kivonatot és vitaminokat tartalmaz a legtisztább bőrápoláshoz. Ennek köszönhetően nincs szükség további szappanra, gélre vagy borotvahabra.

Tulajdonságok:

  • női borotvapenge,
  • 4 pengével,
  • 3 db egy csomagolásban,
  • a sima borotválkozás érdekében.

Helyezze a borotvabetétet a Wilkinson Intuition Naturals Sensitive borotvára és kezdheti a borotválkozást.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc