Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fleurs De L`Himalaya eau de parfum

Márka: Rituals
A Fleurs De L`Himalaya női eau de parfum a finom szellő portréját festi, amint az halkan susog Tibet szent hegységének, a Himalájának nyugodt táján. A vad orchideák erős illata finoman egyesül a… Leírás és paraméterek

Leírás

A Fleurs De L`Himalaya női eau de parfum a finom szellő portréját festi, amint az halkan susog Tibet szent hegységének, a Himalájának nyugodt táján. A vad orchideák erős illata finoman egyesül a himalájai bazsarózsa szofisztikáltságával, mindezt pedig a pamutpuha pézsma puha érintése tetőzi be.

Alkalmazza a pulzuspontokon, pl. a fül mögötti részen, a csuklón, a könyök belsején vagy a nyak alsó részén. Hagyja az illatot megszáradni.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc