Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Csillogó olaj The Ritual Of Karma(Shimmering Body Olaj) 100 ml

Márka: Rituals
A The Ritual Of Karma olaj célja az egész test ápolása és a barnulás fokozása. A barnulása teljesen más dimenziót kap, miután ezt az olajat fogja használni. Táplálja és puhítja a bőrt, isteni módon… Leírás és paraméterek

Leírás

A The Ritual Of Karma olaj célja az egész test ápolása és a barnulás fokozása. A barnulása teljesen más dimenziót kap, miután ezt az olajat fogja használni. Táplálja és puhítja a bőrt, isteni módon csillogó varázst és gyönyörű friss illatot kölcsönöz a lótusznak és a fehér teának köszönhetően.

Tulajdonságok:

  • csillogó olaj,
  • a lótusz és a fehér tea illatával,
  • a barna bőr még nagyobb szépségéért,
  • alkalmas minden bőrtípusra,
  • táplálja a bőrt,

Rázza fel és vigye fel tiszta bőrre, lehetőleg fürdés után. Öltözés előtt hagyja 5 percig felszívódni.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc