Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Papír autóillatosító Pink sands 1 db

Márka: Yankee Candle
A Pink Sands autóillatosító a rózsaszín homok a virágos tónusokkal és az édes vaníliával kombinált illata az egész autóját belengi. Használható egyéb kisebb helyeken is, mint például szekrény vagy… Leírás és paraméterek

Leírás

A Pink Sands autóillatosító a rózsaszín homok a virágos tónusokkal és az édes vaníliával kombinált illata az egész autóját belengi. Használható egyéb kisebb helyeken is, mint például szekrény vagy mellékhelyiségben. Különleges összetétele semlegesíti a kellemetlen szagokat. 

Tulajdonságok:

  • papír autóillatosító,
  • hosszantartó illat,
  • semlegesíti a kellemetlen szagokat,
  • illatidő 1 hónap.

Távolítsuk el csomagból és akassza bármely helyre.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc