Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Active Bodies - EDT

Márka: Adidas
Adidas Active Bodies aromás illatú illat minden sportember számára. A parfümnek sok bájos hangja van. Megnyitja az aldehidek, a levendula, a zöld hangok, a kömény, a citrom és a kasziák akkordjait. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Adidas Active Bodies aromás illatú illat minden sportember számára. A parfümnek sok bájos hangja van. Megnyitja az aldehidek, a levendula, a zöld hangok, a kömény, a citrom és a kasziák akkordjait. A szantálfa, a fenyő, a rózsa, a frézia és a cédrusfa a szívében rejtőzik. Végül az illatot styrax, zuzmó, pézsma, borostyánvirág, tonka bab és lambdanum rögzíti.

1990-ben indították.

Összetétel

fej
aldehidek, levendula, zöld hangok, kömény, citrom, cassia
szív
szantálfa, fenyő, rózsa, frézia, cédrusfa
Alapillat
styrax, zuzmó, pézsma, borostyán, Tonka bab, lambdanum
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc