Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ambré - EDT

Márka: Baldessarini
Megalázta föld és az óceán - most fordult a tekintetét a felhők és az ég magasan felettük. Üdvözöljük a világ a férfiak Baldessarini, ahol a bizalom és a kifinomult stílus együtt csábító bejutni a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Megalázta föld és az óceán - most fordult a tekintetét a felhők és az ég magasan felettük. Üdvözöljük a világ a férfiak Baldessarini, ahol a bizalom és a kifinomult stílus együtt csábító bejutni a magasabb dimenziókban. Illik az egyensúlyát és szilárdságát pecsét, akkor nem - másokkal ellentétben - semmi bizonyítani, ő akarja, és tartja a stílust. Megszemélyesítése az egyensúly és a perspektíva a Baldessarini illat Ambre. Luxus kombinálva csillogó tele csábítás tökéletesen rögzíti a karakter a illat.

Összetétel

fej

whisky, mandarin, piros alma

szív

lila, bőr

Alapillat

tölgyfa, ámbra, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc