Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bottega Veneta - EDP

Márka: Bottega Veneta
Bottega Veneta virágos, kifinomult nőies illat,  amodern és elegáns nők illata.  Ezt a fényűző  illatot a velencei vidék ihlette. Az üveg formáját pedig a helyi olasz kézműves mesterek munkája… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Bottega Veneta virágos, kifinomult nőies illat,  amodern és elegáns nők illata. Ezt a fényűző  illatot a velencei vidék ihlette. Az üveg formáját pedig a helyi olasz kézműves mesterek munkája ihlette -  megjelenése a hagyományos velencei korsó formájából indul ki. Az illat összetltelét rózsabors, bergamot, pacsuli, zuzmók és jázmin alkotja.

Az illatot 2011-ben dobták a piacra.

Összetétel

fej

rózsabors, bergamot

szív

jázmin

Alapillat

pacsuli, zuzmók

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc