Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure Woman - EDT

Márka: Bruno Banani
Ez az illat biztosan nem hagyja hidegen. A női fantázia alapján jött létre! Juhbőrbe bújt ördögöknek alkalmas, aki csábító, magabiztos és helyesen tudja használni angyali és ördögi arcát. És ami a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Ez az illat biztosan nem hagyja hidegen. A női fantázia alapján jött létre! Juhbőrbe bújt ördögöknek alkalmas, aki csábító, magabiztos és helyesen tudja használni angyali és ördögi arcát. És ami a legfontosabb: nem vesz mindent túl komolyan. A valódi ördögöknek szánt Bruno Banani Pure Woman illat eredeti vörös flakonba van csomagolva, egy tipikus dobozban, amely Bruno Banani-ra jellemző.

Összetétel

Fej

frézia, zöld mandarin, fekete ribizli

Szív

ciklámen, bazsarózsa, mangó

Alapillat

vanília, fás tónusok, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc