Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqva Pour Homme Marine - EDT

Márka: Bvlgari
Citrusos-friss illat a Bvlgari termékcsaládtól az óceán természetes frissességének és vitalitásának felidézésére jött létre. Aqva Pour Homme Marine-t a a nerol és a grapefruit illatai nyitják meg. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Citrusos-friss illat a Bvlgari termékcsaládtól az óceán természetes frissességének és vitalitásának felidézésére jött létre. Aqva Pour Homme Marine-t a a nerol és a grapefruit illatai nyitják meg. A szívillat Posidonia tengerifűből és rózsasziromból készül. Az illat végét a fehér cédrusfa hangsúlyozza ki. A korábbi Aqva Pour Homme illatra épül. Jacques Cavallier ihlette a parfümöt.

Az illat 2008-ban került a piacra.

Összetétel

fej

nerol, grapefruit

szív

Posidonia tengerifű, virág rózsa

Alapillat

Fehér cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc