Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Gypsy Water - EDP

Márka: Byredo
A Gypsy Water egy luxus unisex illat a Bryedo márkától, amely energiát vesz a friss talaj, a mély erdők és a tábortűz illataiból. Ideális azok számára, akik szeretik a természet közelségét. Az aroma… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Gypsy Water egy luxus unisex illat a Bryedo márkától, amely energiát vesz a friss talaj, a mély erdők és a tábortűz illataiból. Ideális azok számára, akik szeretik a természet közelségét. Az aroma bergamott, citrom, bors és boróka illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban rejtőzik a  tömjén, fenyő és orris gyökér. A borostyán, vanília és szantálfa kombinációja zárja a kompozíciót.

A parfüm 2008-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, bors, boróka

szív
tömjén, fenyő, írisz gyökér
Alapillat

ámbra, vanília, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc