Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Panthere - EDP

Márka: Cartier
A Cartier La Panthere egy 2014-es női illat. A La Panthere parfüm két jel ihlette. A Panther mint Cartier jelképe és Panthere 1986-os parfüm. A Cartier La Panthere parfüm a szabadság szimbóluma.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Cartier La Panthere egy 2014-es női illat. A La Panthere parfüm két jel ihlette. A Panther mint Cartier jelképe és Panthere 1986-os parfüm. A Cartier La Panthere parfüm a szabadság szimbóluma. Elegáns, független és lázadó nőt képvisel. Mathilda Laurent készítette ezt a merész parfümösszetételt. Az édes gyümölcs, virág illatú parfüm a szépséget és egyediséget sugározza. A gardénia modern és eredeti karaktert kölcsönöz a parfümnek.

Összetétel

fej

eper, rebarbara, szárított gyümölcsök

szív

gardénia

Alapillat

pézsma, tölgymoha

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc