Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Happy Spirit - EDP

Márka: Chopard
A  Happy Spirit női illat a Chopard márkától gyümölcsös összetevővel nyílik keserű narancsból és málnából. A szívillat virágos kitűnik benne a lonicera a illatvirág kombinációjával. Az édes szív… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A  Happy Spirit női illat a Chopard márkától gyümölcsös összetevővel nyílik keserű narancsból és málnából. A szívillat virágos kitűnik benne a lonicera a illatvirág kombinációjával. Az édes szív utána átmegy ámbra , pézsma és kasmírfa alapba.

2007-ben került a piacra

Összetétel

fej

keserű narancs, málna

szív

Napraforgó, illatvirág

Alapillat

ámbra , kasmírfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc