Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Millésime Imperial - EDP

Márka: Creed
Millésime Imperial a márka Creed virágos fás illat férfiaknak és nőknek - tartozó unisexových illat. Játékosan egyesíti a bevezetése tengeri só és gyümölcsös jegyek, bergamot, szicíliai citrom,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Millésime Imperial a márka Creed virágos fás illat férfiaknak és nőknek - tartozó unisexových illat. Játékosan egyesíti a bevezetése tengeri só és gyümölcsös jegyek, bergamot, szicíliai citrom, narancs, írisz, a szívében, a parfüm, és a végén a fás, tengeri jegyek, pézsma.

Azt 1995-ben indított.

Összetétel

fej

tengeri só, gyümölcsös

szív

bergamott, szicíliai citrom, narancs, írisz

Alapillat

fás, tengeri jegyek, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc