Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Classic - EDT

Márka: David Beckham
A  David Beckham márka bemutatja a Classic férfi illatot. Ez az EDT friss, fás illat, amelyet és minden sport-beállítottságú férfinak szántak - akár az aktív sportolók vagy a sport rajongók számára.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A  David Beckham márka bemutatja a Classic férfi illatot. Ez az EDT friss, fás illat, amelyet és minden sport-beállítottságú férfinak szántak - akár az aktív sportolók vagy a sport rajongók számára. Ez egy laza és ugyanakkor frissítő illat.
2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

gin, lime, galbánum

szív

menta, ciprus, szerecsendió

Alapillat

borostyán, vetiver, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc