Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Champion - EDT

Márka: Davidoff
Davidoff Champion egy férfias illat, amely kiváltja a vágy, a férfiak, hogy felfedezzék a rejtett potenciál - alapvető ösztöne a győzelemért és a hatalom. Képviseli a napi rituálé egy ember, aki… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Davidoff Champion egy férfias illat, amely kiváltja a vágy, a férfiak, hogy felfedezzék a rejtett potenciál - alapvető ösztöne a győzelemért és a hatalom. Képviseli a napi rituálé egy ember, aki minden nap dolgozik a fizikai és mentális erő lesz a bajnok. A sport fontos része az életének. Ő készen kell végezni, és sikerrel járt. Elérte a határon, legyőzi a kihívásokat. Ez teljesen fókuszált, és tudja, mit akar: hogy felfüggeszti a tetején.

A palack itt is rúd, amely üvegből készült, és valódi fém. Az alsó és felső része ezüst vésett a tartalmat szállít egy frissítő és kellemes érzés, míg a fekete üvegtest testesíti meg a durva, férfias touch. Ez arra ösztönzi a friss üveg férfi vágya a győzelemért és az elkötelezettséget.

Felső nóta létrehoz egy instant hűvös bergamot és citrom. A szív válik enegická galbánum lényegében együtt aromás zsálya. Parfüm Davidoff Champion befejezi a férfias cédrusfa tippeket a moha. Ahhoz, hogy egy bajnok, kap ihletet tiszta aromájú összetéveszthetetlen karaktert, és érzéki kivitelben.

Azt 2010-ben indult.

Összetétel

fej

bergamott, citrom

szív

galbánum, zsálya

Alapillat

cédrusfa, moha

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc