Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

J´Adore Infinissime - EDP

Márka: Dior
J'Adore Infinissime egy csodálatos illat az elegáns nők számára. A kivételes fejillata rózsaborsot, vérnarancsot és bergamottot tartalmaz. A szívillata felmelegít bennünket a gyöngyvirágnak, a… Leírás és paraméterek

Leírás

J'Adore Infinissime egy csodálatos illat az elegáns nők számára. A kivételes fejillata rózsaborsot, vérnarancsot és bergamottot tartalmaz. A szívillata felmelegít bennünket a gyöngyvirágnak, a tuberózának, az ylang-ylangnak, a jázminnak és a rózsának köszönhetően. Az alapillatot a szantálfa zárja. 

Az illat 2020-ban került a piacra.

Összetétel

Fej

rózsabors, bergamott, vérnarancs

Szív

tubarózsa, gyöngyvirág, ylang-ylang, jázmin, rózsa

Alapillat

szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc