Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green Tea Mimosa - EDT

Márka: Elizabeth Arden
Nagyon szép állapotú, virágos illat tökéletes nyári napon. Ez illata elkíséri a forró déli, délutáni kávé vagy egy romantikus sétát a naplemente. Flakon tervezett virág színe. Alkalmazása után az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Nagyon szép állapotú, virágos illat tökéletes nyári napon. Ez illata elkíséri a forró déli, délutáni kávé vagy egy romantikus sétát a naplemente. Flakon tervezett virág színe. Alkalmazása után az első parfüm illatod zöld tea és citrusfélék. A szív, mint a neve is sugallja, a mimóza. Az alapját számíthat helitrop és a borostyán.

Green Tea Ambra indult 2016-ban.

Összetétel

fej

zöld tea, citrus

szív

mimóza

Alapillat

napraforgó, sárga

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc