Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Especiall - EDP

Márka: Escada
Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál. Az illat a rózsa finom aromájára épül. Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet. Az illat az Ambrette egzotikus… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál. Az illat a rózsa finom aromájára épül. Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet. Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg. Az illat középpontjában egy csodálatos bolgár rózsa egyedülálló illata áll, amely a parfümnek mélységét és megkülönböztető jellemet kölcsönöz. Az ylang-ylang  és a víz tónusok a rózsával együtt egy lágy, virágos és intenzív nő kihívást alkotnak. Az alapillatban a pézsma fényes tónusai  támogatják a finom rózsa akkordokat, amelyek kiemelik a finom nőiességet.

Figyelemfelkeltő csomagolása van. Egy szilárd, négyzet alakú flakon rózsaszín folyadékkal, amely a klasszikus és dupla - E logó alatt van lezárva. Az illathoz hasonlóan a flakon gyönyörűen kiegyensúlyozott a modern és a klasszikus közötti megjelenésnek köszönhetően. A külső csomagolás ugyanolyan arany "dupla E" Escada logót tartalmaz rózsaszín alapon.  A hatás  elegáns, egy kis játékos nőiességgel.
Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

ambrette mag, körte

szív

ylang-ylang, rózsa, vízi tónusok

Alapillat

pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc