Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Guilty Pour Homme - EDT

Márka: Gucci Kód: pGU108
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Guilty Pour Homme egy gondosan megtervezett illat olyan férfiaknak, akik tudják, mit akarnak, és azt is, hogy ezt miként lehet elérni. A karizmatikus férfi, aki mágnesként vonza a hölgyeket - ezt képviseli ezt a provokatív és csábító kompozíciót. Levendula és a citrom illattal indul, egy kis narancsvirággal megbolondítva. Az alaphangot a meleg fás illatjegyek, a cédrus és a pacsuli adja meg. Egy merész és izgalmas kompozíció.

Az illat 2010-ben került a piacra.

Az illatról többet is megtudhat a magazinunkban.

Összetétel

fej

levendula, citrom

szív

narancsfa virága

Alapillat

pacsuli, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Márka: Gucci
Gucci o Gucci az 1920-as években alapította a bőrló-üzletet. Halála után fia átvette az üzlet irányítását, és az 1950-es években az olaszországi divatlépcső tetejére fejlődtek. A következő két évtizedben kibővítették a világot, és a márka legendává vált. Elegáns divatkiegészítőiről, különösen a táskákról és parfümökről is ismert - mindegyiket jellemző olasz könnyedség jellemzi. Szeretne vonzó lenni? Ez egyszerű a Gucci parfümökkel!

További információ a Gucci -ról a magazinunkban található !

Gucci