Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rush - EDT

Márka: Gucci
Keleties virágos illat, amely megüt, mint egy erőszakos csók a tiltott helyen, titokzatos és bódító. Rush fordítja kötőjel, hit, hirtelen kellemes érzést okozott drog ... Gucci Rush az erő és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Keleties virágos illat, amely megüt, mint egy erőszakos csók a tiltott helyen, titokzatos és bódító. Rush fordítja kötőjel, hit, hirtelen kellemes érzést okozott drog ... Gucci Rush az erő és a sebesség a víz, a vér, az érzelem, ez az eufória, kígyó démon szerelmes ... és illata túl modernitás, időtlen, rajz, a stílus állítsa mindkét változata a világ sikeres Gucci Envy. Nehéz a nők minden korosztály számára, akik értékelik a minőséget és az eredetiség. Azoknak a nőknek, akik tudják, mit akarnak, és képesek kifejezni érzéseiket és izgalom.

Az illat 1999-ben indult.

Összetétel

fej

gardénia, frézia, rózsa

szív

vanília, jázmin

Alapillat

pacsuli, vetiver, koriander

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc