Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L`Instant De Guerlain - EDT

Márka: Guerlain
L´Instant Eau de Toilette egy virágos illat a nők számára, amelyet 2005-ben indítottak el. A tiszta virágos szív ötvözi a jázmin, a gardenia, a magnólia, a gyöngyvirág és a keserű narancs (neroli)… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

L´Instant Eau de Toilette egy virágos illat a nők számára, amelyet 2005-ben indítottak el. A tiszta virágos szív ötvözi a jázmin, a gardenia, a magnólia, a gyöngyvirág és a keserű narancs (neroli) virágokat. A kompozíció bezárja a borostyán alapot.

Összetétel

fej

bergamott, grep, fekete ribizli, zöld alma

szív

jázmin, neroli, gardenia, gyöngyvirág, magnólia

Alapillat

ámbra

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc