Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mon Guerlain - EDP

Márka: Guerlain
A Guerlain  parfümház új keleti-fás illatának Angelina Jolie lett az arca. Az illatot a világhírű Thierry Wasser parfüm tervező hozta létre, akit a női érzékiség,  érzelmek és az álmok ihlettek. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Guerlain  parfümház új keleti-fás illatának Angelina Jolie lett az arca. Az illatot a világhírű Thierry Wasser parfüm tervező hozta létre, akit a női érzékiség,  érzelmek és az álmok ihlettek. Az illat elkápráztat a levendula árnyalataival, amelyek keverednek a jázmin szelíd illjegyeivel. Az alapillatban elvarázsolja Önt a szantálfa és a vanília keveréke.

​Az illat 2017 márciusában került a piacra.

Összetétel

fej

levendula

szív

arab jázmin

Alapillat

ausztrál szantálfa, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc