Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Seductive - EDT

Márka: Guess
Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi.

Az illat 2010-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

bergamott, fekete ribizli, körte

Szív

jázmin, narancsvirág, írisz gyökér

Alapillat

tömjén, kasmírfa, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc