Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss No. 6 Bottled Night - EDT

Márka: Hugo Boss
A  Boss No. 6 Night  a fejillat és a szívillat megkülönböztető aromás tónusainak ötvözésével, a nyír és a kardamon leveleinek gazdag fás alapillatával és megkülönböztető pézsma illatjegyeivel ötvözve… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Boss No. 6 Night a fejillat és a szívillat megkülönböztető aromás tónusainak ötvözésével, a nyír és a kardamon leveleinek gazdag fás alapillatával és megkülönböztető pézsma illatjegyeivel ötvözve megnyitja férfiasság határait. A kanadai színész, Ryan Reynolds, aki az illat arcává vált, a sikeres és modern kifinomult ember ideális képviselője.

Boss No. 6 Night tökéletes választás olyan férfi számára, aki a Boss márka értékeit  vallja, és amelynek illata is egyet jelent a siker és a vonzás szinonímáival. A kompozíció négy fő összetevőre épül - nyír, kardamom, ritka fás árnyalatok és pézsma, ami csábító, de provokatív kapcsolatot teremt, amely érzéki mágnesességet kölcsönöz a viselőjének.

Az illat 2010-ben került a piacra.

Összetétel

fej

nyírfalevél

szív

kardámom

Alapillat

fás tónusok, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc