Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Halloween Kiss - EDT

Márka: Jesus Del Pozo
Jesus Del Pozo ház a halloveen illat sorozatában új parfümöt mutat be. A romantikus és érzéki változata Halloween Kiss nevet viseli és 2008-ban került a piacra. A Halloween Kiss tükrözi a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Jesus Del Pozo ház a halloveen illat sorozatában új parfümöt mutat be. A romantikus és érzéki változata Halloween Kiss nevet viseli és 2008-ban került a piacra. A Halloween Kiss tükrözi a spontánságot és vadságot és követi a sikeres Halloween illatát. A piros és lila dús elektrizáló színei felfedik az illat összetételét- energia-dús és szexualitással teli elixír. Ez a parfüm , amely gyümölcs és virágok keveréke kissé keleti jelleggel alkalmas minden lázadó személynek, akik élvezik az életet.

Összetétel

fej

narancs, körte, piros gyümölcs

szív

őszibarack, orchidea, frézia, gardénia

Alapillat

bazsarózsa,tík fa, vanília, Tonka bab, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc