Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Blossom - EDP

Márka: Jimmy Choo
A Blossom Jimmy Choo 2015-ös lédús, friss és csillogó női illata.  A gyümölcsös-virágos keverék friss ribizli, citrusfélék és szeder tónusaival nyílik meg. A kompozíciót a rózsa, a pézsma és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Blossom Jimmy Choo 2015-ös lédús, friss és csillogó női illata.  A gyümölcsös-virágos keverék friss ribizli, citrusfélék és szeder tónusaival nyílik meg. A kompozíciót a rózsa, a pézsma és a szantálfa  illatjegyei gazdagítja. A Jimmy Choo  Blossom illatával ellenállhatatlannak és természetesnek fogja érezni magát.

Összetétel

fej

ribizli, szeder, citrusok

szív

rózsa, édes borsó

Alapillat

pézsma, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc