Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Bain - tusfürdő

Márka: Joop!
Friss illatot keres, amely  elkíséri Önt az egész nap? A Le Bain egy virágos-citrusos illat, olyan nőknek készült, akik vágynak a tisztaságra, könnyedségre és eleganciára. Ebben a  virágos gyümölcsös… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Friss illatot keres, amely  elkíséri Önt az egész nap? A Le Bain egy virágos-citrusos illat, olyan nőknek készült, akik vágynak a tisztaságra, könnyedségre és eleganciára. Ebben a  virágos gyümölcsös kompozícióban kibontakoznak a csábító vanília, pézsma, borostyán, szantálfa és  napraforgó illatjegyei.

Az illat  1989-ben került a piacra.

Összetétel

fej

licsi,  szilva, bergamott, narancsvirág

szív

gyöngyvirág, rózsa, jázmin

Alapillat

pézsma, ámbra, vanília, szantálfa, napraforgó

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc