Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lacoste Pour Femme - EDP

Márka: Lacoste
Lacoste Pour Femme illatot olyan nő számára alkották, akinek valódi vonzereje és bája van. Egy olyan nő számára, aki nem fél kimutatni a belső érzelmeit és megosztani érzéseit. A Lacoste nőt a báj, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

Lacoste Pour Femme illatot olyan nő számára alkották, akinek valódi vonzereje és bája van. Egy olyan nő számára, aki nem fél kimutatni a belső érzelmeit és megosztani érzéseit. A Lacoste nőt a báj, a ragyogás és a segítőkészség jellemzi, nem flörtöl és nem akar minden áron csábítani. Éppen ez teszi a legtöbb férfi számára igencsak vonzóvá. Megeshet, hogy néha a spontaneitásnak köszönhetően rossz irányt választ, de tegyen bármit is, mindig maximális bevetéssel cselekszik.

Az illat 2003-ban került a piacra.

Összetétel

fej

szegfűbors, frézia, alma

szív

ibolya, napraforgó, jázmin, hibiszkusz, rózsa

Alapillat

balzsamos szuhar, cédrus, bársony, szantálfa, tömjén

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc