Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miracle - EDP

Márka: Lancome
Minden másodperc egy csoda, amelyet csak maga a nő tud kiváltani. Miracle - energikus és árulkodó illat. A vágy, hogy még mindig elvarázsolja az élet csodája. Az a képesség, hogy az élet minden… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Minden másodperc egy csoda, amelyet csak maga a nő tud kiváltani. Miracle - energikus és árulkodó illat. A vágy, hogy még mindig elvarázsolja az élet csodája. Az a képesség, hogy az élet minden másodpercét csodává tegye. Friss, érzéki, virágos és enyhén fűszeres illat, akinek a reklámarca Uma Thurman színésznő lett.

Az illat 2000-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

frézia, kínai szilva

Szív

magnólia,

Alapillat

jázmin, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc