Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mauboussin Pour Elle - EDP

Márka: Mauboussin
Víz Parfüm Mauboussin Pour Elle által Mauboussin márka egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik a friss illatot. A bevezetés rejt friss illat rebarbara, ribizli és narancsvirág.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Víz Parfüm Mauboussin Pour Elle által Mauboussin márka egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik a friss illatot. A bevezetés rejt friss illat rebarbara, ribizli és narancsvirág. Ezután fokozatosan alakul virágos szív és végül rögzítette a szag karamell, a sárga és a szantálfa.

Úgy indult 2011-ben.

Összetétel

fej

rebarbara, ribizli, narancsvirág

szív

rózsa, jázmin, gardénia

Alapillat

karamell, borostyánszínű, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc