Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Femme Individuelle - EDT

Márka: Mont Blanc
Mont Blanc márkájú szép dolgokat, időtlen esztétika. Ugyanebben a szellemben a luxus női illat Femme Individuelle. Egy nő, aki használja ezt illat, soha nem követte a másikat. Mások követni. Ez a nő… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Mont Blanc márkájú szép dolgokat, időtlen esztétika. Ugyanebben a szellemben a luxus női illat Femme Individuelle. Egy nő, aki használja ezt illat, soha nem követte a másikat. Mások követni. Ez a nő ösztönösen megváltoztatni a szabályokat, és útban elpusztítja előítéleteket. Él a saját törvényei szerint, és szereti szerint a saját normái és szeretem a dolgokat az utat, hogy senki sem várt. Rendkívül nőies. És ez a szag a Mont Blanc Femme Individuelle - szexi, érzéki, finom és meglepő. Ez kivételes minden tekintetben - valamint annak hordozója.

Az illat 2004-ben indult.

Összetétel

fej

rózsa, ribizli

szív

lótuszvirág, galagonya

Alapillat

pacsuli, ámbra, pézsma, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc