Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Voyage Sport - EDT

Márka: Nautica
Voyage Sport illata Nautica márka friss, fás illat férfiaknak, melyet először, és 2016 ötvözik bevezetése citrus, koriander, tengeri só és tengeri tónusok -, akkor a szó naplók kialakított szívében… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Voyage Sport illata Nautica márka friss, fás illat férfiaknak, melyet először, és 2016 ötvözik bevezetése citrus, koriander, tengeri só és tengeri tónusok -, akkor a szó naplók kialakított szívében pálmalevél, szerecsendió, alma és a zöld bors. A következtetés rögzített illata pacsuli, vetiver, pézsma és a brazil vörös fa.

Összetétel

fej

citrusfélék, koriander, tengeri só, tengeri tónusok

szív

pálmalevelek, szerecsendió, alma, paprika

Alapillat

pacsuli, vetiver, pézsma, brazil piros fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc