Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Obsessed For Women - EDP

Márka: Calvin Klein
A Calvin Klein Osessed For Woman aromás női illata, olyan, mint a szeretett személy röpke érintésének érzete a bőrön. Ez az illat az érzékeket célozza meg és a vágyakra emlékeztet, múltbeli szerelmet… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Calvin Klein Osessed For Woman aromás női illata, olyan, mint a szeretett személy röpke érintésének érzete a bőrön. Ez az illat az érzékeket célozza meg és a vágyakra emlékeztet, múltbeli szerelmet idéz meg. A fejjegyben a citrus és a neroli virág dominál. Az ibolya, a zsálya és a levendula varázslatos kombinációja a szívben kapott helyet. Az alapot pedig a pézsma és az ámbra biztosítja.

Az illat 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

citrus, neroli virág, elemi

szív

levendula, ibolya, zsálya

Alapillat

pézsma, ambrette

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc