Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure Game - after shave

Márka: Adidas
              Négyévente, az emberek szerte a világon egyesülnek, hogy megmutassák, mennyire szeretnek egy sportot - mégpedig a focit. A labdarúgó-bajnokság ünneplésének részeként, Dél-Afrikában 2010… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

 

            Négyévente, az emberek szerte a világon egyesülnek, hogy megmutassák, mennyire szeretnek egy sportot - mégpedig a focit. A labdarúgó-bajnokság ünneplésének részeként, Dél-Afrikában 2010-ben, az Adidas létrehozott egy limitált  illatot a Pure Game-t. Ez a férfias illat ötvözi viselőit, szenvedélyes labdarúgókat - rajongókat és játékosokat a világ minden tájáról. És ez azt bizonyítja, hogy a csapatmunkában semmi sem lehetetlen. Adidas-t Dél-Afrika gazdag sokszínűsége és erőssége ihlette.

Az illat meglepő keveréke a csillogó grapefruit és a mandarin kombinációjával nyílik  meg, csillogó zöld bazsalikommal és enyhén fűszeres borssal kiemelve. Az aromás levendula, a guaiac fa és a ciprus révén a szívillatot  élénk elegancia és modern férfiasság jellemzi. Az alapillat a trópusi pacsuli cserje és a tamboti fa természetes aspektusát fedi fel a tonka bab és a tömjén érzéki jegyzeteivel együtt.

 Az illat 2010-ben került a piacra.

 

Összetétel

fej

grapefruit, mandarin, bazsalikom, bors

szív

levendula, guaiac fa, ciprus

Alapillat

pacsuli, Tamboti fa, tonkabab, tömjén

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc