Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Polo Blue - EDT

Márka: Ralph Lauren Kód: pRL006
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Üdítő keveréke dinnye, bazsalikom és velúr. Fougrová friss férfias illat Ralph Lauren márka.

Úgy indult 2003-ban.

Összetétel

fej

dinnye, uborka, mandarin

szív

üröm, bazsalikom, szegfű

Alapillat

pézsma, fás jegyek, velúr

Márka: Ralph Lauren

Ralph Lauren tervező megtette, hogy a legtöbb Bronx fiatal csak álmodik. Tanulmányait követően a gyárat használta, amelyben háttérként dolgozott, és létrehozott egy Polo Tie kollekciót, amelyet olyan fiatal amerikaiaknak címzett, akiknek presztízse volt az egyik ilyen kapcsolat. Ez az RL társaság születése, amely a női és férfi divat, a szociális ruházat, a sportmodell és természetesen parfümök létrehozásával foglalkozik.

Ralph Lauren
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc