Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Roberto Cavalli 2012 - EDP

Márka: Roberto Cavalli
A lenyűgöző Roberto Cavalli illatot a Givaudan céghez tartozó Louise Turner parfümgyártó készítette. A Roberto Cavalli kollekciót a tökéletes női vonalak inspirálták. A masszív üveg az illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A lenyűgöző Roberto Cavalli illatot a Givaudan céghez tartozó Louise Turner parfümgyártó készítette. A Roberto Cavalli kollekciót a tökéletes női vonalak inspirálták. A masszív üveg az illat intenzitására és erősségére utal. A flakon arany kupakkal van koronázva , amely pecsét Roberto Cavalli alakú és tigris mintájú masnival van díszítve, amely a tipikus Roberto Cavalli motívumra utal.

A piacra 2012-ben került

Összetétel

fej

rózsaszín bors

szív

narancsvirág

Alapillat

benzoin, tonkabab, vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc