Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Madame Rochas - EDT

Márka: Rochas
Rafinált, klasszikus, elegáns, csábító- ez mind összekapcsolható ezzel az illattal. A Madame Rochas tiszta eleganciával rendelkező illat, amely a klasszikus francia rafináltság szimbóluma. A Rochas… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Rafinált, klasszikus, elegáns, csábító- ez mind összekapcsolható ezzel az illattal. A Madame Rochas tiszta eleganciával rendelkező illat, amely a klasszikus francia rafináltság szimbóluma. A Rochas Madame parfüm nehezebb keserű tónusok kompozíciója, amely fokozatosan átalakul virágos csábító írisz tónusába és könnyedén átvált keleti fás illatba. Legyen rafinált ön is.

1960-ban került a piacra

Összetétel

fej

gyöngyvirág, nerol

szív

jázmin, írisz, bolgár rózsa

Alapillat

pacsuli, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc