Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Rubylips - EDT

Márka: Salvador Dalí
Eau De Rubylips márka Salvador Dalí az illata fehér virágok kivételes frissességet és érett gyümölcs, amely összehozza meleg. Kezeli a meglepetés, ragadja magával és inspirálja olyan jól, mint a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Eau De Rubylips márka Salvador Dalí az illata fehér virágok kivételes frissességet és érett gyümölcs, amely összehozza meleg. Kezeli a meglepetés, ragadja magával és inspirálja olyan jól, mint a művészet Salvador Dali. Eau De Rubylips frissítő, mint egy jég és lédús gyümölcshúst a frissen facsart gyümölcslé a gyümölcsöt. A keverék a lonc, ananász, fehér magnólia és cédrus egyszerűen nem tud ellenállni.

Az illat 2005-ben indult.

Összetétel

fej

rózsa, grapefruit

szív

ananász, lonc, fehér magnólia

Alapillat

cédrusfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc