Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Venezia - testápoló

Márka: Laura Biagiotti
Venezia a  Laura Biagiotti márkától egy édesebb, keleti illat olyan nők számára, akik szeretik a jellegzetes illatot. Ha ezek a nők közé tartozik, akkor biztosan elvarázsolja Önt is a Venezia illat -… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Venezia a  Laura Biagiotti márkától egy édesebb, keleti illat olyan nők számára, akik szeretik a jellegzetes illatot. Ha ezek a nők közé tartozik, akkor biztosan elvarázsolja Önt is a Venezia illat - a fejillatban rejtőzik a  ylang-ylang, szilva és feketeribizli, a szívillata teljesen virágos, és az alapillata pedig fás, amely vaníliát és gyantát tartalmaz. Az illatot Lucas Sieuzac és Michel Almairac hozták létre.
​Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

ylang-ylang, szilva, fekete ribizli

szív

osmanthus, rózsa, jázmin

Alapillat

gyanta,  vanília, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc