Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Princess - EDT

Márka: Vera Wang
Vera Wang Princess egy gyönyörű virágos illat az összes „hercegnők”. A szív és az illatanyag veri tavirózsa és a mandarin. Érzékiség illata biztosítja a vanília és a pézsma, a bázis illatát. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Vera Wang Princess egy gyönyörű virágos illat az összes „hercegnők”. A szív és az illatanyag veri tavirózsa és a mandarin. Érzékiség illata biztosítja a vanília és a pézsma, a bázis illatát. A palackot szív alakú díszített koronával a tetején.

Ez parfüm alkalmas nappali viselet és esti party.

Összetétel

fej

tavirózsa, alma, mandarin

szív

barack, tubarózsa, csokoládé, ámbra

Alapillat

virágok, fa, pézsma, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc