Michael Kors
Kézitáskák Michael Kors
Női karórák Michael Kors
Ékszerek Michael Kors

Michael Kors eredeti neve Karl Anderson volt. Első fashion sikere édesanyja esküvői ruhájának átalakítása volt, és az ő kezdeményezésére változtatta meg a nevét is. Talán sejtette, hogy Michael Kors egy napon az egész bolygón ismert lesz. Az MK márka nem titkolta, hogy a legigényesebb vásárlók igényeit is ki akarja elégíteni. Michael könnyedén elnyerte a Menswear Designer díjat, az amerikai divatvilág legrangosabb díját. Az új MK-kollekciókért sorok kígyóztak, és a márka butikjai London és Tokió legluxusabb üzleteihez is eljutottak. Mára a márka a luxus divat, az exkluzivitás és a precíz minőség szinonimája. Michael Kors meghódította a divatvilágot. És még 23 éves sem volt.

Minden, ami Michael Kors

Hagyd magad inspirálódni

Ezüst bedugós fülbevaló cirkónium kővel MKC1033AN710
Előnyös
Michael Kors
Ezüst bedugós fülbevaló cirkónium kővel MKC1033AN710
2024.07.17.-ig Önnél
Slim Runway MK3179
Előnyös
Michael Kors
Slim Runway MK3179
2024.07.17.-ig Önnél

Michael Kors a divatnak született, és végül itt sikerrel járt. A fiatal zseni divattervezést tanult, és már 19 évesen saját kollekciókat tervezett. Akkoriban még lakásában egy ágyon mutatta be darabjait.

Nem kellett azonban sok idő ahhoz, hogy az MK márka a luxus szerelmesei körében ismertté váljon. Ma a Michael Kors portfólióba a ruházat mellett ékszerek, órák, népszerű parfümök és természetesen a kézitáskák is hozzátartoznak. A tervező 2001-ben a kézitáskákra és kiegészítőkre koncentrált, és meg kell hagyni, hogy sikerrel. Az összetéveszthetetlen logót viselő táskák ma már a márka legkelendőbb árucikkei, és az emberek világszerte imádják elegáns dizájnjukat, precíz textúrájukat és minőségüket.

Az MK képes kielégíteni azok igényeit, akiknek más márkák nem tudtak megfelelni. A látnok tervező rendkívüli ízlése olyan divatban és kiegészítőkben mutatkozik meg, amelyek éppoly ikonikusak, mint amilyen kifinomultak, és New Yorktól Párizsig kivívták a divatstylistok tiszteletét. De még mindig képesek megőrizni identitásukat, amelyet az exkluzív minőség, a luxus és a jól adag pimaszság lenyűgöző keveréke alkot.

2009-ben Michelle Obama egy Michael Kors modellt választott hivatalos portréjához. A tervező hosstú távon a hírességek és más személyiségek imádott kedvence. Elvégre nem nehéz engedni kifinomult eleganciájának, szofisztikált stílusának és időnként egy adagnyi provokációjának. A Michael Kors kortól, stílustól és preferenciáktól függetlenül a magával ragadó luxus szerelmeseinek márkája. A szépség minden formáját magával ragadja, egyedi logóját pedig világszerte a divat szerelmeseinek szívébe vésette.

Michael Kors, a magával ragadó luxus szerelmeseinek márkája