Kedves Ügyfeleink,még akkor is, ha sokunk számára a mostani helyzet nem könnyű, tudatjuk, hogy Önökkel vagyunk. ♥ A küldemények szállítását a jelenlegi helyzet nem befolyásolja.A Vivantisban megelőző intézkedéseket vezetünk be alkalmazottaink egészségének védelme érdekében, miközben kiküszöböljük a fertőzés átterjedésének kockázatát. Ezeket az intézkedéseket időben, gondosan és következetesen hajtottuk végre Magyarország kormányának rendeleteivel.Ugyanakkor szeretnénk biztosítani Önöket, hogy elegendő készletünk van legalább 3 hónapra, miközben folyamatosan frissítjük raktárkészletünket.

A kérdések gyors megválaszolásához összeállítottuk a gyakran feltett kérdések és a FAQ listáját.

Önökkel vagyunk, és szorítunk mindenkinek.Michal Spak

General manager

FAQ

 

Fizethetek készpénzzel a csomag átvételekor?

A jelenlegi helyzetben javasoljuk az online fizetési módok egyikének használatát, azaz kártyával vagy banki átutalással történő előre fizetést. Néhány szállító továbbra is engedélyezi az utánvételes szállítást, de a helyzet továbbra is változik, és a csomag kézbesítése szükségtelenül bonyolulttá válhat.

 

Milyen higiéniai óvintézkedéseket tesznek a csomagok szállításakor?

Az alkalmazottak és az ügyfeleink egészségének védelme érdekében a Vivantisnál higiéniai és megelőzési intézkedéseket bevezettünk be. Igyekszünk minimalizálni a fertőzés terjedésének minden kockázatát. Ezeket az intézkedéseket időben, gondosan és következetesen a köztársaság kormánya ajánlása alapján hajtottuk végre. 

Hol van a csomagom? A megrendelés nem érkezett meg az ígért határidőn belül.

Elnézését kérünk a jelenlegi helyzet okozta kellemetlenségért. A csomag státusza nyomon követő az e-mailben elküldött link (Tracking) segítségével. Az ügyfélszolgálatunk mindent megtesz, hogy naprakész információval szolgálhasson, de ugyanazokkal az információkkal dolgozik, mint amelyeket a csomagkövetési linken is megtekinthet.

 

Mit jelent, ha a kiválasztott termék szállítási ideje több napot vesz igénybe.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, egyes termékek keresettebbek, mint általában. Az olyan  termékek esetében, amelyek épp úton vannak hozzánk a szállítótól egy hozzávetőleges kézbesítési dátumot tűntettünk fel az Ön számára. A pontos szállítási határidőről tájékoztatni fogjuk e-mailben.

 

Megváltoztathatom a csomag kézbesítésének helyszínét?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket a +36 155 073 50 telefonszámon, segítünk Önnek.

 

Hogyan tudom törölni a megrendelést?

Írjon nekünk az info@vivantis.hu e-mail címre, segítünk Önnek.

 

Szükségem van számlára

Kérjük, írja meg nekünk a számlázási adatait az info@vivantis.hu e-mail címre.