Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cross-body kézitáska Suzy Mini No.44 Dušana Rapošová / Sofinka

Márka: Dara bags Kód: mDB0746

további információk

Alkatrész színe: ezüst
A heveder hossza:
132 cm
A szíj szélessége: 2,5 cm
Belső bemenet: 16 cm
Maxim terhelés: 1 kg
Megjegyzés: Mivel mindegyik kézitáska egyedileg készül, a kézitáska jellemezhető úgy, hogy a mintát a tüzelt darabhoz képest elmozdítja (a minta megmarad)

Paraméterek

Alapszínek
sokszínű
Kézitáska / Táska típus
válltáska - crossbody
Kézitáska / Táska mérete
S - A6-os méret is elfér benne
Anyag
poliészter - műbőr
Minta
egyéb
A rögzítőelem típusa
cipzár
Méret
22 x 25 cm
Márka: Dara bags

A dizájner tervezője és tervezője, Darina Hubackova szerette volna átadni kreativitását, és a tehetségét valami különlegesre akarta lenyúlni.

A szabadidő és az elkötelezettség ezért saját divatmárka létrehozására szentelte magát. És azt kell mondani, hogy ő tényleg. A lelkes vásárlók igazolják. Dara Táskák , táskák vagy pénztárca A Dara táskák eredetiek. A minőségi anyagok, a képzeletbeli vágások és a becsületes kézműves termékek kedves kombinációja. Minden ember minden darab mögött áll.

Sok kézitáska csak korlátozott kiadásban készül. Mindegyikük szeretettel és gondoskodással készül . A megrendelő kérésére szó szerint az eredetit készítheti, például a kívánt színkombináció vagy az odaadás varrása stb. Minden kézitáska, táska vagy Dara táska kereszttégla belülről is praktikus, sok belső zsebnek köszönhetően. A Dara Bags munkáját is illatává bővítette, így a Dara Bags parfümje is fényes volt. Ez csak a márka egyedülállóságát bizonyítja , amelyhez egy erőteljes hajtómotor, sikeres, minőségi divatkínálat és elégedett vásárlók készítése . Ez egy álom valóra vált. Legyen része ennek.

Dara bags
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc