Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Férfi boxeralsó  Kinetic Boxer Brief Black/Tide

Márka: SAXX Kód: mSX0013

további információk

Anyag: 90% nylon, 10% spandex

BOXERS KINETIC
Tökéletes funkcionális fehérneműt keres? Fogadjon a Kinetic-re! Ezek a bokszolók úgy vannak kialakítva, hogy minden fontos helyszínen biztosítsák a szükséges támogatást, és speciális anyagból (micromesh) készülnek, ami egy nagyon vékony háló, amelyet gyors szárítás jellemez. A kinetikus bokszolókkal ne csak lépjünk be, akár sífutásba, akár egy kihívást jelentő mérkőzésre.

Paraméterek

Alapszínek
fekete
Anyag
spandex - nylon
Minta
egyéb
Márka: SAXX

A forradalom bátor szó, különösen, ha fehérneművel társítjuk. Ismerje meg a kanadai SAXX márkát, amely 2006-ban forradalmat indított a férfi fehérnemű világában. Trent Kitsch alapítója Alaszkában horgászott, és a hideg óceánvizekben eltöltött hosszú órákban az volt a módja, hogy megvédje érzékeny részeit a semmiből. Ezért egyedülálló, tökéletesen illeszkedő boxereket fejlesztett ki, amelyek növelik a fenti osztály kényelmét - a szabadalmaztatott BallPark Pouch nevű megoldást. Ennek köszönhetően a férfiaknak érzékeny alkatrészeiket selymes hálóból készült, kényelmes, 3D-s zsebekben tárolják, amelyek megakadályozzák a combokkal való érintkezést és mindent a helyükön tartanak.

SAXX
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc